• Născut: 3 iulie 1993

  Locație: Municipiul Chişinău

  Vorbește: Română, Rusă, Engleză

 • RO

  Sunt regizor și producător de film, am absolvit Academia de Muzică, Teatru și Arte plastice, licențiată în Regie și Montaj de film și TV, masterat în Regia Filmului de Animație.

  În 2016 am debutat cu scurtmetrajul „Paparuda” care a fost premiat la diverse festivaluri. În 2017 am realizeazat documentarul cu denumirea „Pierduți în timp” în care se abordează starea fizică a filmelor moldovenești pe peliculă. În prezent, sunt producător și regizor la casa de producție Volt Cinematography, realizez clipuri muzicale, documentare și alte produse media. În 2018 am lucrat în funcția de producător executiv și clean-up artist în proiectul de animație „OF”, film realizat cu suportul financiar al CNC Moldova. La moment sunt axată pe sfera de film documentar, lucrez la dezvoltarea unui documentar de lungmetraj.

  Am o experiență bogată de platou la diverse de producții, am fost fixer, asistent de producție, producător executiv, clachetist. În prezent lucrez part-time operator și editor la o companie de publicitate și la un site de știri.

  ENG

  I am a film director and filmmaker based in Chisinau. I graduated the Academy of Music, Theater and Fine Arts with bachelor in Editing and Film Directing and got Master's degree in Animation Directing.

  My professional debut happened in 2016, with the short film "Paparuda" which was awarded at various festivals. In 2017 I made the documentary "Lost in Time", which describes the physical condition of Moldovan films kept on analog support, mostly 16 and 35mm film. At the moment, I am a producer and director at the Volt Cinematography Production House, I am making music videos, documentaries and other media products. In 2018 I worked as an executive producer and clean-up artist in the animation project "OF", the film was made with the support of National Center of Cinematography. At the moment I am more focused in the documentary sphere, I am working on the development a feature documentary.

  I have a rich set experience in various productions, I was a fixer, production assistant, executive producer, clapper girl. Currently, I work part-time as an operator and editor at an advertising company and a news website.