• Începând cu anul 2003, Centrul Media pentru Tineri a promovat dreptul copiilor și al tinerilor la libera exprimare, la informare și la participare.

   

  Centrul Media pentru Tineri a devenit un centru-resursă pentru copiii și tinerii pasionați de educație mediatică, jurnalism, blogging, social media, precum și pentru profesioniștii care activează în domeniul promovării drepturilor copiilor, tinerilor și vocii lor în spațiul public. CMT a dezvoltat cunoștințe și abilități de comunicare la peste 10 mii de copii și tineri din toată țara.

   

  Organizația a realizat peste 250 de traininguri, workshopuri, ateliere media, dar si emisiuni radio și TV, produse video, articole, spoturi sociale.

   

  În prezent, Centrul Media pentru Tineri este un promotor al educației media în rândul elevilor și profesorilor din țară. Organizația promovează incluziunea socială a copiilor și a tinerilor, participarea și activismul civic prin utilizarea instrumentelor de comunicare. Cu ajutorul Centrului Media pentru Tineri, copiii și tinerii au oportunitatea de a-și dezvolta potențialul folosind cele mai noi tehnologii multimedia.

   

  În anul 2016, Centrul Media pentru Tineri a creat suntparinte.md, un canal media ce promovează norme sociale ce țin de creșterea copiilor, metode pozitive de comportament în familie, politici din domeniul protecției drepturilor copiilor.